preskoči na sadržaj

Osnovna škola Retkovec Zagreb

Login
Nastava na daljinu

e-Dnevnik

eTwinning škola

EU Code Week

Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 9. 2016.

Ukupno: 165777
Vozni red šk. autobusa

Jelovnik

Termini informacija

Osiguranje učenika
Priloženi dokumenti:
Osiguranje ucenika.pdf

eTwinning škola

Naša škola je nagrađena te je postala eTwinning škola što znači da je naša kvaliteta rada prepoznata na europskoj razini te smo izabrani među najuspješnije europske škole. Kolegice Ksenija Todorović,  Danijela Lang i Jasmina Purgar priključile su se sa svojim učenicima u eTwinning zajednicu i radile na različitim projektima od kojih su neki već ranije nagrađeni europskom oznakom kvalitete. U toku posljednjih godinu dana ispunili smo uvjete i dobili poziv za popunjavanje prijave za eTwinning školu. Rad, upornost i zajedništvo je jedino što nas može dovesti do vrhunskih uspjeha što smo dokazali u brojnim situacijama pa tako i u ovoj.
Naravno, puno hvala našim učenicima koji su vrijedno i predano radili na projektnim aktivnostima.

Sretni i ponosni idemo u nove pobjede...

eTwinning

Međunarodni eTwinning projekti koje provodimo u našoj školi jedna su od aktivnosti potprograma Erasmus +, Programa za cjeloživotno učenje.

Međunarodni eTwinning projekti na učenike djeluju izrazito motivirajuće te oni također imaju brojne druge prednosti koje učenicima olakšavaju rad odnosno savladavanje stranih jezika. Sudjelujući u projektima učenici proširuju vidike o različitim kulturama, osnažuju svoje komunikacijske vještine, razvijaju logičko razmišljanje i spremnost za timski rad te postaju kompetentniji pri uporabi informacijsko-komunikacjiske tehnologije.

U okviru projekta "Slavimo s eTwinningom" u kojeg smo se uključili u travnju 2015. godine sudjelovali smo u proslavi 10. rođendana eTwinninga u Republici Hrvatskoj. U projektu su sudjelovale brojne škole te smo imali priliku upoznati njihov rad te također prikazati dio našeg rada u različitim projektima tijekom ove i prošle godine.
Na kraju školske godine otpjevali smo pjesmu o važnosti učenja i poznavanja  stranih jezika koji nam služe kao iznimno važno bogatstvo i most za upoznavanje različitih europskih zemalja i kultura.

preskoči na navigaciju